Restaurace a obchody – Japashop

Nepředpokládám, že někdo neznáte, ale pokud náááhodou ano – jedná se o obchod s japonským zbožím pod vedením Tomio Okamury a jeho týmu.

V současné době se hlavní základna, nacházející se v Praze 6, rozšířila o druhý obchůdek více v centru, konkrétně kousek od Národního divadla. Pokud sháníte potraviny, případně nějaké drobné dárkové předměty či keramiku, stačí vám zajít sem, můžu z vlastní zkušenosti dodat, že tam mají velmi milou obsluhu a celý ten obchůdek je v porovnání s hlavním sice maličký, ale hrozně příjemný.

„Základna“ pak krom rozsáhlých možností nákupu potravin nabízí nádobí, papírové potřeby či hračky, naposledy prodávali též mangy a časopisy, ovšem pouze v angličtině nebo původním znění. Co však rozhodně stojí za zmínku je oblečení, od kabelek před doplňky až ke krásným kouskům sukní či šatů. Sice zalovíte do peněženky, ale zas se můžete těšit z pocitu, že po naší republice chodí pouze pár jedinců s tím samým, navíc odpadají různé objednávací potíže a vše si můžete zkusit :) . Doporučuji i na nenákupní výlet, třeba vás návštěva zde k něčemu inspiruje. A na cestu zpátky si vezměte Pocky. Mňam XD…

Sia

http://www.japafoods.cz/

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*