Sraz – 8. září 2012

Jak už jsem avizovala, jsme zpátky XD! Tedy, ne že by klub přes prázdniny až tak stagnoval, byla možnost uplatnit se na letních akcích ddm, užít si japanistický tábor či se zapojit do nějakého toho herního srazu, z nichž pár z nich jsem měla tu čest organizovat :) . Ale oficiální srazová činnost začala až v sobotu, ovšem žádné rozvleklé zahajování, Mitsuo neměl příliš času, tudíž jsme museli narvat co nejvíce příprav do zhruba sedmdesáti minut :)

Započali jsme druhým kolem velké Mituovi hry. V počtu kolem dvaceti lidí (kdy pár, včetně mě, se jí kvůli nedostatku času a nemožnosti plánování dopředu muselo vzdát) jsme si zahráli anime kufr, nám odpadlíkům bylo povoleno přifařit se ke stálějším členům a radit :) . Přes nesnáze z otázkami, je-li jahoda zelenina či jenom roste v nepraktické vzdálenosti od země, se všem týmům podařilo úkol dokončit (a náš tým je všechny zdařile rozbil XD!).

Pak se přešlo k tématu následujících prázdnin, tedy k možnosti uskutečnění několika denního Anime Campu, na nějž se během října pokusíme udělat nácvik. Jako hlavní bod ale figuroval Anime Jikan, který se nám rychlým tempem blíží – rozdávaly se úkoly, plánovaly se workshopy a připravovaly sekce. Několik členů se následně po konci srazu odebralo do nedaleké kavárny kvůli dalším organizačním záležitostem a dnes je již vše v plném proudu, snad se akce vydaří :) !

Sia

Post a Comment

Your email is never shared. Required fields are marked *

*
*